Friday, July 17, 2009

Assalamualaikum...

Baru nak bermula dgn blogging...sebabnya, aku suka bloghopping - baca blog org, baca org bercerita, tgk gambar org, so suma2 tu tersimpan dlm satu tpt...takda nak tgk diary ke apa...senang nak refer, agak2 bosan, bleh baca blk..

so aku pun terasa nak mulakan 1 blog, cita pasal diri aku, husband n anak2...pasal family....nak merapu pasal kawan2, gossip (leh masuk jgk ka ni? hehehe)...selain tu kalo ada tips, cita yg adapted from other web, leh aku copy paste kat sini, senang aku nak refer bila2...

No comments:

Post a Comment