Monday, June 14, 2010

Bukit Merah dan makan-makan..

last weekend kitorg pi Bukit Merah...sbb Anip ada small gathering MRSM Grik..so aku n kids ikut skali n tido kat Bkt Merah Laketown Resort...Aishah la paling best...mandi tak igt, sampai takmo blk hehehe

baru sampai...tak check-in lg..sbb tunggu member Anip utk check-in hotel...so round2 kat area theme park dulu..

dah check-in...ni la hotel kami...besar jgk..

esoknya, baru la masuk waterpark....Aishah main sampai penat...best sungguh dpt swimming....Anip blikan pelampung kat dia, senang la nak bwk jln dlm air hehe

happy!!

aku masuk lam air gak...tp tak mandi laa....aku bwk Sofeya....sayangnya takda water pouch/ring sling....terlupa nak pinjam kat member MBW...so terpaksa la aku pakai Slinglings pouch ni...terbasah jgk la skit2...

dah lama skit, baru aku "lepaskan" Sofeya dalam air...dia mcm takut2 ja hehe...tak biasa kot...tp sat ja aku letak dia dlm air...takut gak terkejut ka apa...

Aishah dah puas gila main air, so ajak naik pun, dia ok...awal tu ada ajak naik, tp dia takmo....sbb tak puas lg...tangan ngan kaki dah kecut gila dah...lepas salin2 baju suma, jln2 kat theme park tu...mkn2
otw blk...anak2 aku letih sgt kot...sampai tertido...
singgah Juru Auto-city..sbb tingin nak mkn Subway...punya lah ramai org...ada warehouse sale, ada motorsports expo..ada mcm2 lg lah event kat situ...

cun gila keta ni....i loikee..
aku la ni, tingin sgt nak mkn Subway....sib baik Anip rajin melayan...singgah jgk la walaupun org ramai kat Juru tu

aku mkn ni...teriyaki chicken...puas rasa nya dpt mkn subway hahaha...sbb lama tak mkn woo

dah abih kat Juru, Anip teringin nak mkn mee udang Sungai Dua pulak...yeay kami singgah Sungai Dua plak...mee udang sedappp....udang dia besar gila..sepinggan rm11 ni tauuu..tp puas ati dpt udang besar 2 ekor sepinggan....udang boleh pilih sendiri hehe...

gila mkn kan kami? hahahaha...otw blk aku ngantuk gila...mmg tidoq ja la sampai la Kangar...sian Anip drive tak berteman sembang hehe

esok, ke Penang pulak...jemput family aku yg blk dr umrah...flight depa touch down kat Bayan Lepas...
bln June ni mmg bulan berjalan2 saja...best! tp uhh bakal kopak la ini bulan huhuhu

3 comments:

  1. wah..memang jalan2 cari makan ni pah..
    sedap ka makan kat subway tu.. ni yg tingin nakpi gak nih dah dekat..

    ReplyDelete
  2. wah bulan jalan2 dgn bulan mkn2 ye puan..:D

    ReplyDelete
  3. rozy,
    subway aku suka...boleh pilih2 filling dia tu..
    pi la try....dkt ja ngan tpt hang...

    maria,
    i lovee food! hahahaha

    ReplyDelete