Saturday, October 10, 2009

Fulltime housewife

aku skrg officially dah jd temporary fulltime housewife huhuhu....takdak gaji dah bln ni, td anip dah pi cek....uwaaaa mmg kena posa shopping la bln ni....
mula2 igtkan mcm takleh nak bercuti tanpa gaji je, sbb borang cuti yg aku isi aritu, kerani aku terlambat antaq ke pendaftar...skali td cek gaji tgk2 mmg takdak masuk...

sib baik la utk sebulan ja aku bercuti tanpa gaji, bln depan cuti jgk, tp aku amik annual leave...so total 2 bulan la aku amik cuti tambahan...mmg tunggu sampai appointment Sofeya kat IJN bln 11 ni....so aku keja blk ujung bln 11 (tak igt la brapa aribulan)

bosan gak ek dok umah..dok ngan Sofeya ja, Aishah antaq kat umah bbsitter cam biasa...takleh nak handle la dua2 org hehehe..Aishah suka kacau adik dia....

mmg bosan, nak kuar umah takleh (risau nak kuar ke tpt2 public, Sofeya tak brapa sihat btul lg)....kat umah pun tgk tv ja, tido...nak online takdak laptop....mlm boleh la mcm skrg ni, tu pun kena pujuk2 anip pinjam laptop dia sat...and kena tunggu suma tidoq dulu br leh online ngan tenang hehehhe

2 comments:

  1. Salammm...

    Sungguh tabah awak melalui semua itu demi Sofeya...saya doakan agar Sofeya cepat sembuh. Sangat tersentuh!!! Tengah taip ni pon air mata meleleh. Semoga Sofeya dan Aishah menjadi anak2 yang SOLEHAH, sehat, baik, tabah macam mama dia.

    ReplyDelete
  2. Hai.. sorry masuk dulu baru gtau. Baru tau ada blog.. Sedih sgt penulisan Sofeyah.. Anyway, semoga bb tak sakit2 lg..

    ReplyDelete