Thursday, December 3, 2009

Pump while driving

semlm aku dah mencuba nya....dan sronok! pump sambil drive aku dpt inspirasi ni drpd susibu.com la mana lagi...aku mula2 musykil jgk camna nak susun atur breastshield tu, err mcm agak complicated kan? tp semlm aku dah berjaya hehehe...

dgn medela freestyle senang je aku rasa....
kisahnya begini: aku semlm blk awal skit, sbb kena pi ktm arau utk amik parcel brg yg aku bli kat Littlewhiz ...so lam kul 4.30pm aku plan nak kuar la, sbb ktm tutup kul 5...so pumping session aku kul 4.30 tu tak sempat la nak buat....tu yg aku decide nak cuba-jaya pump while driving hehehe...

mula2 aku ubah keta, pi tpt parking yg agak kosong...pastu mula la operasi aku pasang memasang handsfree, breastshield-ok part ni mcm susah skit laa..aku pandang gak kiri kanan kot org dok perati tp tgk2 dah siap!

lepas on dan selesa suma aku pun mula drive...ok not bad la...kalo org tgk sure pelik sbb dgn extended chest la tp luckily dr kola perlis nak pi arau naik highway, so tak byk la keta....

sampai kat ktm lam 16 mins, dpt 3.5oz...ok la tu, ptg2 mmg production aku mcm tu ja.... walaupun biasanya aku abiskan 20 mins each pumping session, tak kisah laa....dah nak dkt kul 5, so aku letak dua2 botol kat cup holder dulu, then masuk pi amik parcel...

off-topic sat-ketapi lom sampai, lamaa tak naik ketapi hehehe...
misi berjaya hehehe...len kali bleh buat lagi hehe...
mmg btul2 freestyler laa.....

even kalo aku pump kat umah pun, aku bleh buat keja2 umah sambil pump..biasanya aku iron baju or sapu sampah...sgt best!

*i heart freestyle* :P

2 comments:

  1. la ni kena jd multi-tasking...every second is so very precious ok..

    ReplyDelete