Thursday, December 3, 2009

Lawatan Politeknik Ulu Pauh, Perlis ke PPKKP Fiber Optic Lab

sebagai salah sorg researcher cum part time student dlm Optical Communication Research Group, aku dipanggil utk turut serta dan buat demo utk peserta2 lawatan yang terdiri drpd students dan lecturers from Politeknik Perlis...mula2 igt mls nya nak pi, tp sbb takdak org, aku pi jgk laa....

mula2 briefing oleh Dr Syed Alwee (supervisor aku) dan Ir Anuar...

demo session utk hardware oleh fairuz...cara nak guna Splicing Machine...part aku plak..demo software OptiSys...
bersama kak dayang...
aiyaa tetiba terigt research aku yg sudah lama terbengkalai...nak mula blk tu, aduyaii ...kena pulunnn bg abih cpt2 skit master ku itu...chaiyok!

2 comments:

  1. Salam perkenalan,

    Saya singgah dari blog scudmami nie. I saw your profile dan, eh, mcm lebih kurang jerr. I'm currently doing part time Master too.

    All d best, mummy! ;)

    - ar.nie

    ReplyDelete
  2. Salam mummy harith,
    sama2 laa kita cpt2 abihkan master ek..
    saya ni dah lame buat, lambat tul nak siap...
    time constraint laa..
    neway, gud luck 2 u too :P

    ReplyDelete