Tuesday, December 15, 2009

Pumping session

for my future reference:

Weekdays' pumping session:
5.30 am (sesudah bangun tido)
11.00 am (office)
2.00 pm (office)
4.45 pm (office)
10.00 pm (lepas feeding Sofeya n dia tido)

Weekend/holiday pumping session:
6.00 am (lepas solat Subuh)
2.00 pm
10.00 pm (lepas feedig Sofeya n dia tido)

Note:
hasil pump hari jumaat jadikan frozen stock
bekalan utk hari isnin pump during weekend + pagi isnin

10 comments:

  1. rajinnya pam susu...gambate!!!

    salam kenal..

    ReplyDelete
  2. salam lin,
    kalo tak pump byk tu, anak saya tak cukup fresh ebm hehe...so kot mana pun kena la jd rajin...alhamdulillah berkat kerajinan tu skrg susu dah berlebih2 utk buat stok...tp pumping session saya akan tetap maintain, kalo tak kang susu merajuk plak ;P

    ReplyDelete
  3. hehehe...aku slalu kalo bukak blog ko kan...aku mesti bace about me ko....akhirnye tukar jugak dr adorable kepada beloved....maaf lah ye...aku slalu gelak tang adorable tu.

    ReplyDelete
  4. hahahahah hisshh salah kaa i adored my husband...ni aku tukaq pun sbb anip ckp mcm geli geli hampehhh

    ReplyDelete
  5. yana, aritu masa dok sembang dgn yana tu 4oz max...mungkin masa tu br masuk keja kot...la ni bleh laa 5-6oz mcm tu...

    ReplyDelete
  6. kalau gitu betul theory more demand, more production kan? tak pam, xde production (macam yang i alami skg nih)

    ReplyDelete
  7. btui sgt tu yana...awat skrg ni..krg pam dah ka

    ReplyDelete
  8. bukan kurang, minggu ni tak pam langsung. tak tau la betul ke tak tindakan ini (ada la sebabnya hehehe)

    ReplyDelete
  9. yana, ehem ehemm mcm ada apa2 ja ni...

    ReplyDelete