Tuesday, April 6, 2010

Babywearing on TV3 pulakk!!

yeay yeay i likee!
nampak nya babywearing dah makin mendapat sambutan org Malaysia hehe..
harap2 pasni org tak pandang lain macam la...especially kat perlis ni, kalo bwearing, org pandang2, segan lak aku...tp lantak la, aku jgk yg senang, takyah sakit2 tangan dukung anak aku...

ok semlm, kat Wanita Hari Ini ada topik pasal "Fesyen Gendong"...tgk dah jd fesyen tauuu

semlm ada Syaz, tokei Jumpsacbaby bincang pasal babywearing ni...ada jgk bingkisan sblum tu, tunjuk Syaz and friends, suma tu forummer kat MBW...

aku tak leh nak tgk la semlm, keja kan..tp boleh tgk kat Catch-Up TV kat TV3 online...tp kena register dulu laa..

Babywearing @ TV3


babywearing rocks!

1 comment: