Friday, June 11, 2010

Jalan-jalan KL & Cameron Highlands

last weekend kami sekeluarga pi KL, utk attend wedding cousin Anip, Ija di Ampang...pi kenduri tu sat ja, lebih nya byk pi jln...pi danau kota, angkut anak2 aku yg dok tidoq tu kul 12am pi danau kota hehe...sib baik tak buat perangai n tido ja 2 org tu...

gambar ramai2 dgn pengantin...ni family belah Anip...

Aishah sgt sukaaa tgk pengantin...tp bila suh amik gambar kat atas pelamin, malu2 lak hehe..buat2 muka maintain..apa la Aishah ni ;P

lepas kenduri kami pi tido umah Mira kat Damansara, pi Ikea, Ikano & One utama....aiyaa jln2 ja lebih tp takdak shopping apa pun hehehe

at Ikano..

Aishah tido dengan nyenyaknya....

dearest hubby dgn cap baru nya hehe..
bawak skali anak2 sedara Anip ni, sbb parents depa bertolak pi Riau pagi tu...

lepas tu, kami terus bertolak ke Cameron Highlands...yg ni mmg unplanned holiday hahaha...tah Anip tetiba ajak pi, dgn baju Aishah n Sofeya tak cukup nya....so aku kena bli pulak kat BO baju2 long sleeve utk depa dua ni...takut tak tahan sejuk ja budak2 ni

Cameron ni last aku dgn Anip pi masa honeymoon dulu laa (tahun 2006)...saja je nak mengimbau kenangan la kunun nya hehehe...romantik hubby saya kann

kat pasar mlm Berinchang...camera spoiled lak, bateri abih n tak bwk charger...so gambar2 kat Cameron ni pakai camera handphone Anip ja...
abah n kiddos...apsal la muka Aishah jd mcm ni..kesejukan la tu ;P
mama n kiddos....
Aishah posing kat pokok apple..sayangnya skrg bkn musim buah apple...so pokok ja la hehe..
Aishah and strawberries....suka gambar ni...ceria!

last 4 years we went there just the two of us (ni la gambar masa honeymoon dulu hehe)..

now, we're blessed with 2 adorable kids...time flies kan...(gambar kat atas dgn gambar kat bawah ni kat tpt yg sama, tp angle yg berlainan hehehe)
esok, Bukit Merah pulak....here we come!!

No comments:

Post a Comment