Friday, June 18, 2010

Queensbay Mall dan wrap baru =D

Selasa lepas, sbb nak jemput family aku yg touch down kat Bayan Lepas, kami pi la Penang...dah lama aku tak pi Penang belah island ni...aku ajak Anip singgah Queensbay Mall sbb nak p Jusco, sbb ada 1 barang nak bli...Anip rajin melayan, so pi laa...mmg dah lama aku tak pi QBay Mall ni..best lak rasa...

window shopping ja..sambil layan Aishah amik gambar..

toy story 3...


mcm model iklan tak hehe...

sbb yg kedua, nak melaram wrap baru aku hehe....Natibaby Butterflies in pink/grey...i'd like to say it's blue rather than grey..tatau la kot mana grey dia tu hehe...tp Natibaby describes it as grey..tah laa
sukaa color ni....matching dgn jeans, reverse side dia color pink...my favourite color...

sampai kat mall aku terus rucksack...aku wrap kat tpt parking, senang leh gantung2 wrap tu kat seat keta dulu, syg woo kalo meleret2..kotor cpt...
aku sukaa rucksack! mmg totally hands-free laa...for rucksack, aku wrap pakai blue side...

bila time mkn, aku unwrap..sbb Sofeya takmo dok dlm carrier kalo aku tak berjalan2 hehe....ok jgk mcm ni...senang nak mkn..tgk wrap still bergantungan kat bahu aku...mcm apa tah hehe....

dah abih mkn, nak sambung jln lg...tp aku mls nak rucksack dah, agak segan gak la ngan org ramai....nanti org igt apa benda la minah ni dok buat ngan kain berjela2 tu...so aku fcc ja senang....fcc ni on pink side pulak...

overall mmg sukaa sgt wrap ni...this is my love at the moment hehe...selain dr RS laa..mungkin taknak pakai ssc dah kot kalo 2-shouldered, nak jln lama2....kalo rs, lenguh gak kalo lama2...melainkan dpt ssc yg baru...uwaaa my new ISO ni (ssc)

ohh kat atas td aku ckp tujuan utama nak pi jusco nak bli 1 brg kan...ye, aku hanya lah nak bli benda ni ja hahaha...
dah la aritu no-plastic-bag day...terpaksa la aku pegang ja 2 kotak ni...bag recycle tak bwk....sib baik tak bli byk kotak...
aritu Shida bg aku try sepaket....sedap pulak, tak rasa langsung fenugreek tu, rasa coklat ja...mmg aku dok cari kat Tesco tadak...Shida ckp kat JJ ada...so apa lg, dah alang2 pi, aku bli laa...mahaii! sekotak dkt rm11..ada 8 paket ja....aku bli 2 kotak ja....so skrg nyesal sbb tak bli byk...dah la susah nak jumpak...

takpa la nanti kalo pi jusco lg, kena borong lg hehehe....

**edit to add: fenugreek choco ni leh tgk kat section jual milo @ nescafe 3 in 1**

6 comments:

  1. leh upkan BM ka pah ayaq nih..
    cam sedapp jaa
    kat section mana leh jumpa?

    ReplyDelete
  2. rozy,
    up atau dak tak sure lak aku br try pagi td sepaket...pastu pulak ada training so missed session yg pagi...kul 12 td br pam, mmg byk la sbb lama tak pam...

    kat section milo @ nescafe 3 in 1

    ReplyDelete
  3. Boleh pi cari lepas ni.
    Wa...teringin nak wrap!

    ReplyDelete
  4. em tak pernah tau pulak psl fenugreek coklat ni..nk p cari lah..waaaaaaaaa...wrap puan cantik..jeles skejap..hehe..

    ReplyDelete
  5. ha maria,
    cuba aaa pi tgk kat jusco...
    saya punya nak abih dah ni..nanti leh kirim kat maria aaa no hehehe...

    ReplyDelete
  6. blh2..tak dek masalah..:D
    dah p tgk kemarin..tp tak beli lg..nenanti leh try..:D

    ReplyDelete