Wednesday, August 11, 2010

Happy 3rd Birthday, Aishah!

arini birthday anak dara sulung aku, Nur Aishah Hanim....dah 3 tahun...sat ja masa berlalu...
disebabkan arini 1st day puasa, so kami celebrate 2 ari awal (Isnin lepas)...takda buat apa, just order cupcake n makan2 kami sekeluarga jaa....

Aishah suka sgt laa ada kek birthday..semlm aku bwk pi umah babysitter dia, igt nak bg depa rasa, tp dia pulak yg perabih...ciwi tul hehehehe

birthday cupcakes Aishah...

birthday girl

dah aim dah tu nak yg mana satu...yg ada smarties tu hehe
mama n kids...tgk la Sofeya pun nak nyibuks
mls nak buat tiup2 lilin ni, tp Aishah nak gak, so amik je la 1 lilin bg cukup syarat
pagi2 td masa sahur terigt la 3 tahun lepas aku bersalin kan Aishah jam 5.30am...just at the right time masa sahur td hehehe...

lastly, selamat berpuasa kepada suma kawan2 ekk...semoga kita kekal sihat dan cergas, dan bykkan amal ibadat di bulan mulia ni (peringatan utk diriku jua)

4 comments:

  1. salam pah
    nak tanya cupcake beli/oder mana?
    cantik.tingin nak wat tok anak2 gak...hihi

    ReplyDelete
  2. @wan,
    lambat lak nak reply..sorry no.....yg cuppies ni bli kat sini: http://indahbake.blogspot.com/ dia ni staf unimap...tp wan kan changlun kan...try order kat kak rani: http://bakedecorate2u.blogspot.com/ cuppis dia cun2!

    @maria,
    biasa la budak ni ciwi skit hehehe

    ReplyDelete
  3. ok..tq yer...nanti nak survey gak....
    saya ni nama jer dok kat changlun, tak tau pon mana nak carik..yg nampak fairy kat c-mart tu jer...huhu...

    ReplyDelete