Thursday, September 23, 2010

Aidilfitri 2010

err masih mood raya kan.....Alhamdulillah Aidilfitri tahun ni aku sekeluarga sambut meriah....bercuti sampai dkt2 2 minggu hehehe....minggu ni baru nak start puasa sunat Syawal, and Alhamdulillah aku puasa penuh tahun ni...takyah pk nak ganti, so leh buat terus puasa sunat.....

sambutan raya mcm org lain jgk laa...since umah family aku ngan in-law tak jauh sgt, takda masalah nak berebut blk umah sapa...

Aishah dan Sofeya sgt seronok laa..dpt duit raya, pakai baju baru...and Sofeya pun dah start boleh jln masa raya aritu...huh tak duduk diam bila dah dpt kaki....

some pics masa raya aritu..tak byk sgt, sbb aku mls nak kuarkan camera hehehe (tp tgh teringin DLSR, lagi gabak drpd camera skrg, mcm mana tu? hehe)

mlm2 main bunga api...

susah gak nak bergambar elok2....tgk laa Sofeya, dah boring kena posing!

tp dpt jgk laa family pic masa hari raya pertama...tema kami tahun ni merah!

di hari raya kedua...

dah bebrapa ari raya, sempat shopping...Anip bli laptop baru sbb laptop dia skrg dah hampir kong...
melepak di McD sementara tunggu Anip membeli...ada PC fair kat Pacific  Alor Staq
sedap mkn fries
Aishah main tak igt dunia...
babywearing Sofeya with our new SSC - Kinderpack
diharap tahun depan kami dpt sambut lagi Aidilfitri tanpa sebarang dugaan ..Insya Allah

1 comment:

  1. wahhhhhhhhhhh...merahnyaaa..canteqqqqq...suka pic terakhir....sangat suka ngan SSC itu..

    ReplyDelete