Tuesday, September 28, 2010

My (or our?) new gadget...

ni dah lama aku idamkan.....lepas dah bli, hubby ku pulak seronok pakai...jd nya aku punya atau Anip punya? hehehe tp dua2 org pun contribute membeli nya....


ianya adalah sebuah camera DSLR...aku beli Canon EOS 550D...claimed to be high-end entry level camera....syok aaa....puas ati....aku nak sgt DSLR selama ni sbb nak capture gambar yg cun2...especially gambar anak2 aku, pastu plan nak bukukan, sbb aku malas cuci gambar hehehe....

still blajar mcm mana nak pakai, complicated gak laa, tak mcm compact camera, shoot ja terus...ni kena setting bagai2....Insya Allah will get used to it...

few first shots...
Sofeya

Aishah

My kids
skills kena asah lagi hehehe...tp aku suka sbb leh amik gambar candid dgn agak cun laa...aku suka candid...bkn senang nak capture aksi candid depa ni....macam-macam!

2 comments:

  1. wahhhh...bestnyaaaaaaaaaaaaaa....

    ReplyDelete
  2. siap wat label bru tuu..(label bru ek photography hehehe...)

    ReplyDelete