Friday, December 3, 2010

For sale: Cloth dipes and breastfeeding-related items

Aritu buat "pengemasan" umah lepas banjir...so ada beberapa brg yg tak penah pakai atau yg dah takleh pakai mcm CDs sbb Sfoeya dah tak muat size tu...kalo yg used tu, still in excellent used condition, jgn risau hehehe...aku let go kat MBW forum

sila tgk kat sini:
1) Cloth diapers for sale
2) Breastfeeding-related items for sale

sapa yg berminat boleh PM aku kat forum tu, atau pun email: szarihan@gmail.com

tenkiu!

3 comments:

  1. pah...kat ebay kan...murah gilos harga cloth diaper tu and bole diadjust size die...hahahah...selamat aku takde baby lagik...geram tgk kain yg die guna buat diaper tu...kit sgt!

    ReplyDelete
  2. izan,
    ko beli la skit demi skit sementara dok kat sana....sana mmg leh dpt murah2 siot! nanti ada baby dah byk collection hahahaha...yaa kain tu nama nya minkee....mcm gebus2 gitu

    ReplyDelete
  3. oh...yg 2nd hand tu, jual kt Rina pls! atau jadik hadiah kawin...hahahahah

    ReplyDelete