Thursday, December 16, 2010

Menang contest!

Igt lagi contest dgn giveaway yg aku masuk sempena IBW 2010? entry tu kat sini.... tp yg tu untuk giveaway ja, yg mana aku tak menang pun :( saingan sengit tul hahaha...

yg aku menang ialah contest yg dianjurkan...setiap entry kena email terus kat admin MBW...senarai winners diumumkan dah ahad lepas kat sini....aku menang satu jaa tapi beria tul nak heboh!
2nd place category "Snoozing Baby"....menang pouch sponsored by Apootaern...ok la tu, aku mmg lom ada lagi pouch jenama ni...walaupun tak pakai dah pouch skrg, bleh simpan utk next baby hehehe....

aku antar gambar yg kat atas tu laa...personally, aku mmg suka gambar ni....time ni first time aku pakai wrap di public, backcarry lg...sib baik sofeya time tu sungguh cooperative sampai siap tertido!
gambar ni gak dipilih utk masuk dlm MBW flyer yg baru aritu...gambar paling kanan, bawah sekali:

oh i miss my wrapping season :(

aku jrg masuk contest atau giveaway, tp bila masuk dan menang, rasa mcm best lakk...terpk gak nak buat sendiri punya giveaway atau contest...tp nak bg hadiah apa lak hehe..kalo bg salah satu babywearing gadget aku, ada org nak kaa LoL

7 comments:

  1. NAK NAK SILALAH BUAT (ha taip huruf besar lagi tu!)

    ReplyDelete
  2. nak taip hurup besaq gak!
    BUATLAH AKU NAK MASUK!!! :P

    ReplyDelete
  3. mestilah naaaaaaaaaakkkkkkkk..hehe..

    ReplyDelete
  4. sila le anjurkan..kami berminat dgn hadiah yg di tawarkan..tak kire la asalkan carrier hehehe

    ReplyDelete
  5. uuu takda idea hahaha...nanti la bila free skit akan di pk kan...hadiah pun takdak, byk nak letgo ja ni hahahahaha

    ReplyDelete
  6. SSC ada tak nak let go..hehe

    ReplyDelete