Friday, June 17, 2011

Kenangan...

td mengemas laci kat office...nak buat 5S la kunun...aku terjumpa ni:
oh syahdu nya tgk :(
aku mmg buat log utk EBM aku...nak tgk utk satu hari brapa output..nak bg nampak tersusun, byk mana nak bekalkan kat bbsitter, byk mana nak frozen....
dulu pumping session aku 5 kali...aku tgk2 blk, ada yg sampai kul 1am punya session pun ada....oh rajinnya daku....kenapa laa skrg ni tak rajin mcm tu??
seronok laa bila tgk blk log ni...rindu nya nak mengepam semula

7 comments:

  1. xpe kak pah..pasni start pam utk nb plk ek..tunggu habis study dlu ek..hehe..

    ReplyDelete
  2. mcm aku, my log utk sesi pump ebm kat calendar hp.... till now, masih tersimpan rapi ;p

    ReplyDelete
  3. Pah, aku pon buat keje gini... laki aku cakap "obsessed".. yeah i missed pumping too... jom TTC ;)

    ReplyDelete
  4. haah mmg agak obsessed dan crazy ye cik lilly LOL
    tp seronok ape tgk dpt pam susu byk mane...mmg tak la byk sampai puluhan2 oz, tp rasa released je :)

    ReplyDelete