Thursday, June 16, 2011

Books from Book Depository UK

First time order buku drpd Book Depository UK, dah selamat sampai ketiga-tiga buku aku...lama jgk menunggu...ordered on 19 May, sampai baru semlm kot hehehe

total tiga2 buku di atas ialah lebih krg $34, plus ada 10% less lagi kalo guna discount code yg dia bagi...suma free shipping...yes this website offers free shipping worldwide...best kan? lepas ni boleh borong buku2 lain lagi

The Skin Type Solution book tu aku dah penah baca, pinjam drpd Sis Roshilla member MBW...ada entry aku letak kat sini....saja beli nak simpan sendiri...buku tu harganya $10.30, hard cover lagi....kalo tak salah MPH jual RM70++ kot?

sayangnya kat office kena block website ni, kalo tak sure dok browse buku apa lg nak beli :)

3 comments:

  1. berlambak g buku belum d baca tp da pasang niat nak tambah koleksi he3...

    ReplyDelete
  2. amboi siap beli ke buku skin type tu..em takpe nnt anak kak pah leh baca..hehe..

    ReplyDelete