Monday, August 1, 2011

Aishah & Sofeya mini birthday celebration

Birthday Sofeya dah lepas (18 July) birthday Aishah pulak akan datang (11/8) ...dekat2 la jgk so boleh la celebrate skali...mak pokai kalo nak buat sampai 2 kali hehe...kebetulan birthday Aishah dalam bulan puasa, so nak buat jamuan pun susah laa....buat party packs ja la kot kat kawan2 tadika dia...
sbb dah dkt nak puasa, dan mmg niat nak buat jamuan mkn kecil kecilan, so aku panggil sedara mara dan jiran2 terdekat ja....bukan buat besar besaran pun...buat Sabtu lepas 30 July...sekali dengan bacaan doa kesyukuran :)

tempah birthday cake kat Najah Bakery, Arau....dah lama Aishah dok teringin barbie doll cake, so aku tempah yg tu laa hehehe
mkn petang, so sempoi2 ja la..bihun goreng tempah...aku buat RV cuppies, agar-agar..goreng nugget utk budak2 (laku sungguh nugget tempura ni)...goreng karipap frozen hahaha suma instant kan....takda masa la nak buat suma...itu pun plan nak buat apam polkadot tp tak sempat...takpa la lain kali aku buat

DIY banner...tak sempat nak order2 online
 
barbie doll cake..comei dan sedap!

cake extra, choc indulgence from Secret Recipe

ehemm homemade RV cuppies by me :)

makanan dah susun2 atas meja...

and the kids are ready to potong kek

menunggu kawan2 (sepupu sepapat diorg) nyanyi ramai2...




cake dah dipotong...boleh ngap!
syok jgk buat jamuan kecil-kecilan mcm ni....mmg penat, tp best dan puas!

1 comment: