Sunday, August 23, 2009

Nur Arissa Sofeya... Part 1

ptg 18/7 tu aku dah boleh discharge...wahh syoknya takyah aku tido kat lam wad...
kami pun bwk blk Sofeya,...syok gila la dpt baby baru hehehe....

on 20/7 misi kerajaan mai check mcm biasa laa....dia kata Sofeya maybe ada jaundis, so bwk la dia pi amik darah, based on bacaan dia tu, mmg kena warded...so kami pi la antaq dia masuk wad kanak2 kat hospital sultanah bahiyah....normal la kot, sbb aishah dulu pun kena warded pasal jaundis....sblom dok bwk lampu tu, dia sempat menyusu badan aku...mcm takmo lepas plak aku rasa....ye la dah dok kat wad tu bkn dia bleh bf direct...kena minum ikut syringe...

takpa la aku bg dia bf puas2 sementara nurse dok setting katil n lampu dia tu..sampai dia tertido , br aku letak atas katil tu...dah puas tgk dia suma, aku blk laa....bermula la rutin aku pam susu...kolustrum yg kuaq time tu, mmg skit tp ok la utk bekalan Sofeya kat wad tu....

...to be continue...

No comments:

Post a Comment