Wednesday, September 2, 2009

Jalan-jalan dgn Aishah...

td lepas maghrib aku ngan anip bwk Aishah jln2 pi tesco hehehe.....tatau nak bwk pi mana, since dah mlm...lagipun mmg ada brg nak bli kat tesco tu....syok nyaaa Aishah...lama tak naik keta abah dia....blikan baju tidoq kat dia, baju dia byk tak muat dah ...makin bulat anak aku tu hehehe...

dah mlm2 mcm ni terigt kat Sofeya...apa la dia dok buat kat lam wad tu...masa ngan aku aritu dia nangis mlm2...lapaq susu la, pastu tak selesa ...kalo nangis aku akan riba dia....kat lam wad melur kat ijn tu aku selalu sampai tertido sambil duduk, sambil riba dia....dia nampak mcm secure dok atas riba aku ni...tak kesah dah pinggang sakit ka apa, asalkan Sofeya selesa tido...

skrg ni kalo dia dok nangis, takdak sapa nak riba dia.....td ptg aku dgr suara dia dah makin serak....baru sehari kat NICU....sian nya...dia tu dah la takleh nangis teruk2, nanti muka dia akan merah n lama2 akan jd mcm biru tu....sian dia...harap2 dia paham la mama dia takda nak dokong2 dia...

air mata aku dah mula bergenang ni tingat kat dia....sabaq ye Sofeya..tak lama lg bleh laa blk umah ekk...mama akan jaga Sofeya elok2...
sib baik ada Aishah, terubat la skit sedih aku ni bila tgk gelagat dia yg dah makin petahh sungguh berckp hehehe....

3 comments:

  1. cian kat sofeya...klu dok nangis mlm2 mesti nurse2 tu x manja2 dia...xpa2, mtk doa bg dia cpt kluaq..

    echah pandai sebut one two three dah..lain2: tatau! heheheh

    ReplyDelete
  2. pah...aku nak komen pasai 'about me' ko...apsal anip yg adorable bukan anak2 ko?
    bile bace lawak plak rase...kalo lovely husband and adorable kids...pun rasa lawak gak sebab anip lovely...hehehehhe....jgn marah.
    ape kata tukar adorable husband jadik, macho husband?

    ReplyDelete
  3. hahhaha izan, mmg anip adorable pun...tu sib baik tak buh adorable n charming etc lg...kalo dak termuntah ampa nak baca dak hehehee

    ReplyDelete