Friday, December 4, 2009

Gossip girls

bkn kat tv ja ada gossip girl...kawan2 aku ni pun gossip girls hehe..
saja nak tunjuk kawan2 aku...setiap ari aku berhubung dgn depa...depa ni la tpt aku meluahkan perasaan, bergelak ketawa, bersuka duka, BERGOSSIP....sejak tahun 1999 sampai skrg tak putus hubungan...kagum kan...

ni gambaq depa outing together2 kat sunway pyramid...pyramid ni mmg tpt penuh kenangan kami masa study dulu hehe....aku ngan izan je tak join...maklum laa kami dua ni anak rantau :P (izan kat UK, aku kat ?)

dr kanan: aiwa, a'a, shima dan rina..belakang: fahn..ainnol tiada dlm gambaq ni sbb dia yg tukang amik gambaq....

dr kanan: ainnol dan shima lagi...

hopefully kami akan kawan sampai akhir hayat...
BFF!

5 comments:

  1. u all my bff dr dulu sampai skang!!!

    ReplyDelete
  2. hopefully we could remain our friendship till the end of our lives...

    ReplyDelete
  3. ye insya allah..kalo sentiasa bergossip tak ke mana laa...ngan org lain aku bkn bergossip sgt hehe..takde la lawak je...ku doakan persahabatan kita kekal sampai bila2...

    ReplyDelete
  4. hahahaha...dia sorang ja tadak!
    tulaaa dok kangaq lagi....hehehehe...

    ReplyDelete
  5. ahh takpa la, kami tak putus hubungan punn ;P

    ReplyDelete