Tuesday, January 5, 2010

Happy 30th birthday, Abg

3/1 aritu birthday hubby ku, Anip...tp semlm baru siap cupcakes yg aku tempah...ada delay skit hehehe.....tak celebrate ke mana pun....dok umah jaa....pastu hadiah aku tatau nak bli apa....susah tul gift utk laki ni kan....Anip teringin benda yg aku tak mampu bli...camna tu hehehe....

neway, cupcake ni aku tempah kat Kak Rani, Changlun..sapa minat leh tempah kat sini - Bakedecorate2u ....sgt comel, sampai aku rasa sayang nak mkn...aku suh Kak Rani buat theme Chelsea, sbb Anip die hard fan of Chelsea hehehe...

sbb birthday boy tak amik gambaq, aku suh Aishah posing...dia ni suka bab2 posing ni...sengih sampai ke telinga hehehe...dia pun tak sabaq nak mkn kek...
tp yg sebenaqnya, dia tak sabaq nak amik patung yg kat atas kek tu ;P

2 comments:

  1. ni besday sapa nih?tgk org lain yg excited nih hahahahaa

    ReplyDelete
  2. biasa la tu, abah dia camera shy hehehe, anak terbalik plak

    ReplyDelete