Monday, March 15, 2010

Makan-makan ~ Secret Recipe~

Secret Recipe br bukak kat kangaq ni.....skrg ni org dah tak ciwi nak pi mkn situ dah hehe...kalo awal2 bukak dulu aduyaiii asal pi ja penuh, asal pi ja penuh...mmg mls nak pi mkn laa...sbb bagi aku tpt2 mcm SR ni kena pi mkn time tadak org...tenang2 sambil menikmati kek yg lazat tuu hehehe...sebelum ni kami dok pi mkn kat SR jitra ja...

perut dah lapar...walaupun aku lapar nasik sebenaqnya (biasa la perut org Melayu ;P) tp Anip la ajak mkn kat sini gak....ikut je laa..org nak belanja
Aishah suka kek, walaupun penah order kids meal yg ada mini burger tu kat dia..tp dia tak mkn pun...nak kek dgn air sejuk jaa
my all-time favourite ~ choc indulgence...igt nak cuba kek2 yg tak penah rasa, tp tgk ja kek ni tak jadi la hat lain tu hehe
Anip cuba blackpepper lamb pie..dia mmg suka cuba benda2 baru...
high-chair ikea ni baru laa padan dgn Sofeya...elok ja dia duduk..takyah pegang2utk main course aku order spaghetti meatballs, Anip order lasagna, tp sbb kan lapar sgt2 dah, elok sampai je terus balun....takdan nak amik gambar punnn...

5 comments:

  1. ciwi hehehehhehe.....dok ramai org lgi kaa kat sr kangaq tu? kat aloq staq smp dah xdak org plak dah...

    ReplyDelete
  2. pah,

    kat mana bukak SR?
    wahhh makin maju kangaq lani no..
    rozy ingat lagi pestaim rozy makan kfc masa kfc baru bukak masa tu rozy darjah nam.. dulu tengok iklan jalaaa..

    ReplyDelete
  3. chik,
    tak ramai dah la skrg ni...kosong ja hehe..

    rozy,
    SR bukak kat pengkalam asam...area2 nissan service center tu hehehe...maju woo

    ReplyDelete
  4. wah.... sodapnya nengok kek tuh... kami dak p mkn dkt ctu lagi... bila entahnya nak p????

    ermm... mula2 bukak mmg begitu... ramai org.. almaklumlah nak cuba tempat baru....

    KFC dah ada, SR dah bukak, Pizza dah ada, bila la... depa nak bukak Mc D???????

    ReplyDelete
  5. pi la ct, satg anak lam perut dok tu ngidam plak (bkn mak ka yg ngidam? hehe)...

    mcD ek hurrrmmm tah la bilaa..sian kita kan nak mkn mcD pun kena pi jauh hehehe

    ReplyDelete