Tuesday, May 18, 2010

Saya menang!

mcm mimpi! tp Alhamdulillah 1st time join contest yg kena reka2 ni, and aku menang!
walaupun runner up ja, tp ok laa...hadiah nya 40% discount voucher...

entry contest tu kat sini ....

dapat gak la aku membeli Mei's MT dgn harga discount...murah tuu hehehe...

Thanks soo much to the owner of Mei's, Farid kerana memilih saya sbg pemenang....
design n slogan cam sempoi ja, tah la maybe ada la kot yg special hehe....rezeki nama nye

details of the results can be found here --> Mei's MT contest results
MT tu aku namakan sebagai Aya's MT sempena nama my precious ones A-Aishah, Ya-Sofeya....

grand prize, mmg deserve la utk Farrah, she's a big otai in babywearing...tak sabaq nak tgk design MT dia camna....sure bombastic hehehe

kena tunggu Farid contact dulu, baru leh berangan hehehe

4 comments:

  1. rozy n umialya,
    thanks noo...

    chick,
    contest mereka mei tai..igt kami tak kreatif ka hahaa boleh tahan gak noo

    ReplyDelete