Thursday, August 5, 2010

Sambutan Minggu Penyusuan Susu Ibu Peringkat Negeri Perlis 2010

Dapat email dr Postmaster UniMAP...sesapa yg berdekatan boleh la mai...aku mcm nak pi, tp dlm email tu tulis setiap PTj kena antar sekurang2 nya 2 org wakil...aku takmo pi melalui UniMAP la bleh hehehe sbb....saja hahahaha....

ok ni details nya:

SAMBUTAN MINGGU PENYUSUAN SUSU IBU PERINGKAT 2010 NEGERI PERLIS ANJURAN JABTAN KESIHATAN NEGERI PERLIS
Sukacita dijemput para staf dan  pelajar UniMAP bagi menghadiri sesi forum sempena program tersebut yang akan berlangsung pada tentatif seperti berikut:
Tajuk Forum   :  " Penyusuan Susu Ibu Membentuk Generasi   Cemerlang"
Tarikh               :  7  Ogos 2010
Masa                 :  10.00 pagi
Tempat             :  Perkarangan kawasan Lapangan (Padang) Taman Kemajuan, Perlis. 


kagum lak aku ada forum mcm ni kat Perlis...sapa panel tak dibagitau pulak...tp mmg serious aku nak pi! Insya Allah...

4 comments:

  1. wahh..bagiuh ni... hang patut dapat anugerah taim ni.
    ramai ka org unimap breastfeed?

    ReplyDelete
  2. Pah! dia buka untuk Unimap staf jer ker?
    7hb ni memang nak balik Kangar.. Kalau terbuka untuk sesiapa saja, teringin gak nak menjenguk muka.

    Dah la program kat HSB hari ni takleh join, sebab kena attend meeting kat HKL..

    ReplyDelete
  3. @rozy, anugerah pa bendanya...aku masih setahun jagung berkecimpung hahaha....kalo unimap generally tak sure, tp kalo school aku, ramai la jgk...school aku ada PC sorg hehehe

    @hana,
    ni open to public rasanya....tpt tu padang terbuka, so bleh sesapa pi pun...jom la jom laa hehehe

    ReplyDelete
  4. eeerrrkk...unimap pon support bf? ampa dok promo sakan kaa kat sana? klu ada kelab bf utk ibu2 unimap apa kata ampa jd chairwoman dia hehehe

    ReplyDelete