Wednesday, October 13, 2010

Happy Babywearing Week!

 ***Sticky Post***

haa ye babywearing pun ada Babywearing Week ye....start semlm, 6 sampai 12 Oktober 2010 ialah International Babywearing Week...Malaysian Babywearers (MBW) turut serta sambut IBW2010...tema nya tahun ni "Safe Babywearing, Enjoy the Benefits"...ada banyak (ye mmg banyak!) contest n giveaways tahun ni....

sapa yg dkt KL or kawasan berhampiran, weekend ni ada IBW Walk kat KLCC...sgt fun! wish i could join them :( semua details tentang contest dan events, leh tgk MBW Blog

dan tidak lupa, our own MBW IBW flyers..tujuan dia nak promote and spread the love of babywearing!

jom babywearing! so much benefits not only to the baby, but also to the wearer!

p/s - perasan tak 2nd flyer, gambar paling bawah belah kanan tu gambar sapa? itu adalah aku! (poyo jek) hehe nampak muka Sofeya ja tgh syok tidoq...

4 comments:

  1. wehhh...mana dpt flyers nie, awat ada muka k an ngn sofeya plak...
    (gila) glamer btoii...hehehehhee....

    ReplyDelete
  2. haha biasa la skali skala glam skit...flyers ni MBW team buat laa..utk distribute bg tujuan promosi

    ReplyDelete
  3. pah, aku jaki tau...tak promote contest..hahahahhaha

    ReplyDelete