Saturday, January 8, 2011

Adakah masa nya sudah sampai?

lately susu aku semakin kronik....kenkadang 1 botol ja aku bleh bg pada Sofeya....dan for sure selebih nya aku bg FM...

workload mengajar sem 2 ni dah kuaq.....jadual aku sgt hampeh sem ni...ada yg kelas berturutan selama 4 jam non-stop....ari jumaat full day sampai kul 7pm! JUMAAT hokehh...tensen!
pening memikirkan....time bila nya aku nak curi masa pam...kalo lab tu technician pompuan yg jaga ok no hal aku mmg pi tumpang ja bilik dia....tp kalo lab technician laki, mana la aku nak pam...

cam sebelum2 ni kalo waktu klas tu, ada yg ter skip pumping...kalo dan, aku lari sat tumpang bilik org...tp klas tak sebanyak sem ni!

next week nak tgk mcm mana....harap2 aku ada peluang la pam...walaupun skrg ni pam dpt 2oz ja kenkadang tu :(

aku kalo boleh nak teruskan pam, altho dah campo2 ngan FM....nak pam ja sampai dah takdak susu kuaq...

dan aku harap masanya blom sampai utk aku stop pumping skrg ni....Sofeya dah 1thn 6 bln...logic la kan kalo susu merudum skit? *sigh*

8 comments:

  1. pah,
    ha ah..expectedlaa susu dah makin kurang..
    tp hang jgn give up lg..
    pam ja sampy dah kenot go.
    chaiyok!! chaiyok!!

    ReplyDelete
  2. Pah! Stress sama tu kot.
    Tenang, kalau boleh curik masa, bercuti, pi bercuti hoye2 dulu.
    jangan fikir kat stok, yang penting Alya dan Pah sihat-sihat.

    ReplyDelete
  3. Teruskan mengepam...samalah...1 thn 6 bln susu drop gila2

    ReplyDelete
  4. maria pun..pam skrg mmg dpt 1oz je..huhu..pasni kena campur gakla..tp alhamdulillah dpt gak susukan aqil walaupn hanya utk setahun sebulan..

    ReplyDelete
  5. takpe pah, cuba sedaya upaya. yana dulu pun stat 1y.o dah campo, sbb tak cukup bekalan. nak-nak teaching load yang nak kena ngaja 2-3 subjek, harus lari sesi mengepam. jgn stress ya.

    ReplyDelete
  6. Thanks all for the comments..mmg tgh cuba sedaya upaya ni, at least nak bf sampai 2 tahun altho dah campoq2...

    ReplyDelete
  7. takpa Pah.. rezeki sampai situ je, janji dah cuba.. aku pon dah officially tak pam kat opis dari bulan doblas hari tu, stok ada la lagi sket, tp Faris mmg reject EBM, dia minum air je kalau aku keje. Suruh gak bagi FM sbb cian takut dia lapa, tp tanak..
    tp malam, teruk la aku, dia balas dendam, bergayut tak hingat punye!!...

    ReplyDelete