Tuesday, January 4, 2011

Aishah's 1st day at school

anakku Aishah dah big girl...tahun ni dia dah 4 tahun...altho bulan 8 baru cukup 4 tahun, tp kami decide nak antar dia pi tadika tahun ni....so Smart Reader is the choice....sbb apa? tah la kat Kangar ni limited laa kindy...Smart Reader mcm dah establish, so pilih je laa...

ari Ahad dia dah start....tp mcm orientation day je laa....sampai tgh ari ja...punya la excited...tp bab bangun pagi n kena mandi awal tu dia mmg tak suka hehe...sejuk katanya...jd aku masak la air panas utk dia mandi

dah sampai sekolah, igt nak kena tunggu, tp tgk dia mcm ok n bleh adapt, aku tggl kan la dia..

muka excited...ramai kawan, byk toys!
  

sampai kan aku nak blk pun dia buat dek ja..


ari Isnin baru la btul2 mula...pakai uniform suma...pagi2 dah bangun tanpa merengek dan tak komplen air sejuk..so aku takyah masak air panas laa hehehe

dah tak sabaq nak p skolah...tunggu Abah siap...
harap lepas2 ni dia tak la byk ragam la nak pi skolah tu...kalo tak, jenuh gak laa....byk dah byr mula2 ni *sigh*

4 comments:

  1. hehehehe..kalo pakai skirt lagi cun
    second day dah tak merengek nk mandi ayaq pns, means dia dah hepi la tu nk p skool :)

    ReplyDelete
  2. alahaiii aishah...semangat tull!!
    blajar rajin2 yaa..
    SR memang mahalkan?
    aku nanti nak antaq hadiff pi manalaa..
    TASKI ja kot.. SR jauh sangat dari tpt aku tinggal.

    ReplyDelete
  3. wah bestnya aishah..em muka abah sebijik..hehe..rajin2 p school yek aisyah nnt aunty belanja eskrim..;)

    ReplyDelete
  4. cik, ada gak kenkadang tu akai takmo mandi...skrg kan musim sejuk..kami pun sejuk gila nak mandi pg...mcm mandi ayaq ais

    rozy, SR kalo kat sini kira murah gak ni..compare ngan kl, penang aku tak sure..tah la katanya kat sini ada "penaja"...tu yg cheaper

    maria, hahaha muka abah ekkk...ya ramai org ckp mcm tu...harap2 nya rajin laa...nanti pi penang kena claim ngan aunty maria eskrem!

    ReplyDelete