Tuesday, January 25, 2011

I wanna win a Coach wristlet!

haa nak Coach wristlet for free? meh jd follower blog ni: http://arianamir.blogspot.com/

then post comment anda beserta link ke blog anda kat entry di blog Elly ni...details suma ada kat situ...

dah lama aku tak bli wristlet...jd aku harap bleh dpt la seketui hahah...

lepas baca blog Elly pasal Premium Beautiful ni, mcm teruja lak aih...
aiyyooo mcm2 laa kawan2 aku nihhh!!!

4 comments:

  1. hangpun masuk GA Elly..woit!! hangkan dah ada byk coach.. tak aci..dapat bg kat aku taw!!

    ReplyDelete
  2. kasi can la rozy hahahaha.....tp aku susah skit bab2 lucky draw ni....mmg tak penah nya lucky hahahaha

    ReplyDelete
  3. Amboi semua pun masuk, nak masuk gak...hehehehe..tapi tak buat lagi entry. PB best silalah pakai...hahahahaahha

    ReplyDelete
  4. PB silalah pakai... nak I nya pun bleh... 1/2 price. Hahahahaa....

    ReplyDelete