Thursday, June 2, 2011

Aishah's Sports Day

28 May 2011 - Aishah's first sports day hehe..
bkn la main lari 100m, lompat tinggi dan lompat jauh suma tu...main sukaneka kanak2 jaa...

sronok kemain dia....dok tgh panas pun takpa...

nyanyian lagu Negaraku   


lagu 1Malaysia

bacaan Rukunegara

senamrobik 



Abah dan Sofeya :)

Sofeya pun nak join kakak main tgh padang

rumah2 suka dah get ready....Aishah rumah hijau

1st game - masukkan gelung atas bangku

yeah! u made it!

lari bawa belon...
...dan pecahkan

lari bawa tanglung

 

tak igt game ni apa nama, tp kena bawa air dalam botol dan tuang dalam baldi kat dpn
  

musang, ibu ayam dan anak ayam

adik sgt boring tak boleh join kakak

sgt panas kalo di luar khemah, jadi duduk rehat sat dalam ni
 Aishah dah abih games...penat sgt


acara penyampaian hadiah...rumah hijau dpt saguhati jaa..ok laa tu, suma kids dpt hadiah :)

Aishah dan rakan2 seperjuangan

sgt excited dpt piala

yeay! saya menang!

go rumah hijau!

blk umah terbongkang tidoq....mlm tu terus demam...kesian :)
ok la tu, semangat kesukanan tu ada hehe...maybe sbb Abah nya dulu bekas atlit pelari pecut? hahaha

No comments:

Post a Comment