Tuesday, June 7, 2011

Akhirnya dpt jgk digital scale :)

Lama jgk aku tunggu benda ni restock kat Cosway Kuala Perlis, sbb dkt dgn office aku dan senang nak pi...ni mcm aku dok tunggu digital scale (utk timbang org) dulu laa...last2 lama sgt, terus tak jd bli...
satu Perlis punya Cosway abih stock digital scale ni....

td lepas office terus aku pecut pi Cosway Jitra (the one and only yg aku tau adalah dkt Jitra Mall tu)...dgn harapan ada laa....dannnn nasib baik ada!! adik tu ckp ni last unit...oh best!

redeem coupon...12 coupon + RM25...RRP kalo tak salah RM100++...puas ati aku skrg

pasni boleh la berangan buat macarons pulak hahahaha...

4 comments:

  1. tgk tajuk, ingatkan digital scale utk timbang berat badan ;p

    ReplyDelete
  2. taaahhhhhh....igtkan bli digi weight scale..& dah semangat nk kuruih...ghupanya semangat nk tmbh berat lagi

    ReplyDelete
  3. elokla..kak rozy dok gila menjahit..kak pah dok gila membaking..hehe..takpa2..p belajar lekas macaron..maria nak terjah umah kak pah ni..hehe...

    ReplyDelete