Tuesday, June 14, 2011

Trip to Zoo Taiping

Weekend lepas cousin aku kawen di Ipoh...dah alang2 nak pegi ke arah sana, kami singgah Zoo Taiping bawak kids jalan2...sepanjang cuti sekolah tak penah pi bwk jalan tpt2 yg menariks...

seronok budak2... dpt tgk animals live!

tunggu keretapi..




Sofeya 1st time naik keretapi...

Aishah dgn adik2 ku, Firah dan Mira




owls

orang utan

apa ke nama ni tah...

lion tgh tido

ungka

kagum tgk elephant


Sofeya yg tak penat berjalan

diorg ni suka tgk elephant...sampai takmo blk

 

bangau oh bangau


zebra dan seladang kot :)

camel

mira dan camel...err serupa? hahahaha

tiger, nampak dr jauh jaa...

kangaroos
 
ape tah nama burung ni...mcm bangau tp color orange

burung macaw...mcm dalam cita Rio tu

dah nak blk...



melaram dgn sunglasses baru...pink color lagi


balik...

4 comments:

  1. bilaa laa nak bawak hadiff pi zoo lagi, dia nak tengok elipen..

    aku suka dengan top aishah!!!
    nak jait satulaa tuk Husna.

    ReplyDelete
  2. Binatang dengan Zoo Tepeng macam boring saja..hehehehehe. Lepas ni bawa anak naik Bukit Maxwell pulak.

    Rozy: Jahit lebih bagi kat anak Aishah..:P

    ReplyDelete
  3. chehhhh..camel comei paa..mata shantik...nt nk suma gmbq kat zoo nie

    ReplyDelete
  4. anak yg suka elipen ke cik anip yg suka..haha..(shutt...jgn habaq kat dia sat lg dia marah..haha..)

    ReplyDelete