Thursday, August 11, 2011

Happy birthday, Aishah!

Hari ni birthday Aishah yg ke-4, tp bila pg td aku wish kat dia mcm takda perasaan, sbb birthday celebration dah buat aritu, so dia igt aritu la birthday dia hehe...
tak sangka sekejap ja puteri sulung aku tu dah 4 tahun...kat sekolah dia, aku bagi party packs utk kawan2 sekelas dia....
disebabkan bulan posa dan masa singkat, aku sempat buat apam polkadot ja utk letak dalam party packs, yg lain2 tu bli...apam dpt dalam 50 pcs, lebih tu aku pack utk bg kat teachers

semlm pulun laa buat hehe...utk nak pack dlm party packs aku buat corak ladybird, tp sbb "tangan keras" nampak comots saja laa :(
 sudah pack satu per satu...

yg dot dot ni nak pack utk teachers, kenduri utk depa skali :)

dalam setiap party packs letak air kotak, pencil color, bun strawberry dan apam ladybird

cake takda laa, sebagai menghormati Ramadhan ni...

2 comments:

  1. canteknyaa ladybird tu:):)

    Happy birthday aisyah:):) muahh muahhh...semoga jadk anak yg baik dan bijak :)

    ReplyDelete
  2. comel nya lady bird..nnt ajar..happy 4years aishah

    ReplyDelete