Tuesday, September 6, 2011

Cerita Lebaran

Terlambat nak wish, dah 8 hari raya baru terigt blog, aci? hehehe
Selamat hari raya pada kawan2 yg mengenali saya...mohon maaf kalo ada terkasar bahasa...

hari raya tahun ni simple ja aku rasa bagi aku....persiapan anak2 mmg dah settle awal...last2 minit ni Mama dgn Abah depa laa..baju raya aku mlm raya baru siap haha...tu pun sepasang jaa...

pagi raya beraya di Alor Star, umah family aku...ptg baru bertolak ke Kampung Imam umah family mertua aku....raya ke-3 dah balik ke umah Jitra....raya ke-5 ke Baling attended my bff's wedding, Rina...

kami sekeluarga di pagi raya

 me and my other half <3
 
Abah dan Mama ku...
all together...
Abah dan Mama dan cucu-cucu

adik-adikku Mira dan Firah

adik-adikku dan cousin, Shamim

3 beradik...

si kecik Sofeya beraya dengan kebaya...class!

for the first time, kuih raya aku buat sendiri tahun ni hehehe....bli pun ada, buat ada gak...

Snow almond...

Tart nenas gebu...

Oaty grated choc cookies...yg ni aku bli tepung premix dr NinazCakes ....sedapp sgt!! recommended!

Alhamdulillah Aidilfitri tahun ni disambut meriah..semoga dpt sambut lagi tahun depan :)

1 comment: