Wednesday, April 4, 2012

Sundress

Plan nak menjahit sundress, utk Aishah dan Sofeya pakai masa family day school Anip kat The Carnival, SP....tp yg sempat siap 1 ja sundress... Sofeya punya... I followed this tutorial: Sweet summer dress
Sweet summer dress
Model kan terus lepas jahitan terakhir :)
Boleh la Sofeya pakai pi Carnival...Aishah pakai tired peasant dress yg buat aritu

Budak penat main air..lali nak tidur sudah
Kalo dah siap 1, kena la buat 1 lg utk Aishah....nanti tak puas ati pulak....so another sundress untuk Aishah baru fully siap mlm semalam... followed this tutorial: "Let's go fly a kite" sundress

Sundress utk Aishah
Leher terbesar skit dgn dia sebenarnya, tak alter pun takpa kot

Next project mama mereka tatau lg apa....byk baju konon nya nak jahit tp masa tak mengizinkan laa...kena buat slow2

Nak tgk tutorial yg mcm2 lg, jenguk2 la Pinterest saya yek...

No comments:

Post a Comment