Monday, September 24, 2012

Instagram and watermark

Two different things, but still from the same category hehehe..
Picture speaks a thousand words! I love taking pictures, ada camera besar, tp still suka smart phone cabuk aku... skrg ni Instagram mcm jd trend plak...pi mana2 pun nak amik gambar and upload kat Instagram... I try to limit my followers to those whom I know only, no strangers.... rasa bebas nak letak gambar apa pun kat situ...

here are some latest Instagram pics...don't forget to follow me @szarihan :P

from my "home office" hehehe


weekend's project, this dress is for Sofeya..

our dinner last night at Old Castle Restaurant, Alor Star :) ...kacang phool

 and Barbican malt drink *tak sedap* :(

oh btw, notice "anything" in my pics? hahahaha my own-design-syok-sendiri watermark LOL...layann

3 comments:

  1. bila kak pah nk bg hadiah kat marissa 1 dress ni..hehe..xleh nak pollpw kak pah la..maria xdak instagram...huwaaa...

    ReplyDelete
  2. camne boh watermarks tu pah... ajar sket...

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete