Tuesday, September 18, 2012

Philips Airfryer in the house!


Ni antara wishlist aku...kalo lalu kat kedai, meleleh air liur ja la tgk....sejak dia launch kat Malaysia, aku mmg dah berkenan sgt...tp memikirkan harga dia yg tak mampu milik dek aku, terpaksa la lupakan...

Anip pun tak brapa confident dgn performance dia...tp akhirnya aku berjaya membeli, tp bukan dgn retail price...aku bli dr UK dan dgn pertolongan BFF ku, Izan, brg ni akhirnya berjaya jgk sampai kat aku lepas 3 bulan shipped from UK...takyah tanya la mcm mana cara, panjang kisahnya hehehe...yg pasti, jauh lg murah drpd jual kat Malaysia ni...

aku punya color ala2 silver, walaupun sebenarnya berkenan color hitam mcm kat atas, tp takpa la asal dpt airfryer...color ni, kalo ikutkan website Philips Malaysia, takde jual kat sini ...err one of a kind la? heheheh

So semlm, dah test....try goreng apa yg ada dlm freezer....frozen chicken, Ayamas punya.... dalam 20 minutes cooking time....bila dah siap, wahh tak ku sangka texture ayam mmg mcm deep fried chicken...minus the oily part! mmg aku masak takde tambah minyak pun...best sgt! tak sia2 aku bli n tunggu lama2 ahahaha...

See?? ala KFC kan?

Dalam dia, still juicy, tak kering...


Pasni try goreng ikan plak? heheheh

4 comments:

  1. wah bagusnya.... bagus untuk kesihatan....

    ReplyDelete
  2. waaah bgs2..tlg grg ayam utk maria sekali boleh?hehe

    ReplyDelete
  3. Kat Indo RM 821 je. https://www.hartonoelektronika.com/philips-hd9220-p-6269.html

    ReplyDelete