Friday, November 28, 2014

After 2 years...

Assalamualaikum.
Wah lamanya tak update blog. 2 tahun! Hahaha mmg lama gila tak jenguk blog. Tah apa yg bz nya. I'm more on Instagram nowadays. Ada 2 IG account nak kena manage. Bz sgt laa tuu.
Ok update skit tentang aku. Anak dah bertambah seorg lg (cos my last post was on 2012, masa tu preggy pun blom kott ahaha). My no 3 is a boy named Muhammad Afiq Daniyal. Sekarang Afiq dah 1 tahun 2 bulan .
As for Aishah, tahun dpn dah Darjah 2 and Sofeya, my miracle baby dah 6 tahun next year. How time flies .
Okay, tentang diri sendiri pulak. Aku skrg baru mencebutkan diri dalam meniaga. Ecececece. I'm selling instant shawl on Instagram. Do visit my kedai kecik @shawlfairy on Instagram kalo nak tgk mcm mana la rupanya shawl ni. Senanggg sgt nak pakai and semakin digemari especially utk mak2 yg nak pakai shawl tp tak sempat nak melilit2 ni sebab anak2 kecik dok kacau2 and tarik2 shawl tu hehe.
Bwh ni ada gambar selfie ku memakai instant shawl yang dimaksudkan.
Ok sebenarnya byk benda nak story, maybe in next post la kot. Insya Allah harap rajin la nak update hehehe

1 comment: