Monday, March 29, 2010

Babywearing on TV9

semalam (Ahad 28 March) kat dlm Nasi Lemak Kopi O, TV9 ada la cita pasal babywearing ni...PRO MBW, Adriana ada demo beberapa babywearing gears...

ada Jumpsac Ring Sling (yang hijau tu), Jumpsac Mei Tai (yg design dia sama cam SSC aku tu hehe), yg pouch tu kalo tak salah Peekaroobaby punya...suma ni Malaysian made...i'm so proud of them...then ada wrap, kalo tak salah aku itu ialah Vatanai wrap yg sgt popular kat Malaysia ni sbb dia nipis n tak panas....

moga2 lepas ni takda la org pandang aku semacam time aku aku babywearing hehe...

2 comments:

  1. samalaa pah, harap nanti xdaklaa orang panggei aku bibik dah..heheheheh

    ReplyDelete
  2. Pah Zarihan...anda di tag...sila la ke blog sy ye...

    ReplyDelete